Стаи

№1 Апартамент

 • Капацитет: 4
 • Етаж: 1
 • Изглед: Югоизток

№2 Фамилна стая

 • Капацитет: 2+2
 • Етаж: 1
 • Изглед: Юг

№3 Тройна стая

 • Капацитет: 2+1
 • Етаж: 1
 • Изглед: Северозапад

№4 Апартамент

 • Капацитет: 4
 • Етаж: 2
 • Изглед: Югоизток

№5 Тройна стая

 • Капацитет: 2+1
 • Етаж: 2
 • Изглед: Юг

№6 Тройна стая

 • Капацитет: 3
 • Етаж: 2
 • Изглед: Запад

№7 Двойна стая

 • Капацитет: 2
 • Етаж: 2
 • Изглед: Северозапад

№8 Фамилна стая

 • Капацитет: 2+2
 • Етаж: 1
 • Изглед: Запад

№9 Тройна стая

 • Капацитет: 3
 • Етаж: 1
 • Изглед: Изток

№10 Апартамент

 • Капацитет: 4
 • Етаж: 2
 • Изглед: Изток и Север